Items where Author is "Kusuma Ayu Purwati, 2611411003"


Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Kusuma Ayu Purwati, 2611411003 (2015) NASKAH SOSORAHIPUN TUWAN PE.EP DHALER TALAMTENAR BALE PUSTAKA, BAB AGAMI ANIMISME, WONTEN ING RADYA PUSTAKA NALIKA KAPING 23 DHESEMBER 1933 DALAM KAJIAN FILOLOGIS. Under Graduates thesis, UNIVERSITAS NEGERI SEMARANG.

This list was generated on Thu Oct 21 16:17:33 2021 WIB.